termékeink

termékeink » kakaóporok


df 500-11

natúr, 10-12% vajtartalommal

A legfinomabb elefántcsontparti és ghanai nyersanyagokból készül a Delfi Group malaysiai gyáregységében. Ideális alapanyag csokoládégyártáshoz, ahol nem elsősorban a termék színe, hanem az, íze, zamata az elsődleges.

Szín szabványos
Íz szabványos
Zsír (%) 10,0 - 12,0
Nedv. (%) 4,5 max.
Finomság 99,5 min.
Héj (%) 1,75 max.
pH érték 5,4 min.
Csíraszám 3000 max.
Penész 1gr-ban 50 max.
Élesztő 1gr-ban 50 max.
Enterob. 1gr-ban nincs
E.coli 1gr-ban nincs
Szalmonella nincs

df 600-11

sötét, erősen alkalizált, 10-12% vajtartalommal

Elsősorban olyan termékekhez ajánljuk ahol az íz és zamat mellett kiemelten fontos a sötét szín, étcsokoládé, cukrászati termékek stb.

Szín szabványos
Íz szabványos
Zsír (%) 10,0 - 12,0
Nedv. (%) 4,5 max.
Finomság 99,5 min.
Héj (%) 1,75 max.
pH érték 7,4 - 7,8
Csíraszám 3000 max.
Penész 1gr-ban 50 max.
Élesztő 1gr-ban 50 max.
Enterob. 1gr-ban nincs
E.coli 1gr-ban nincs
Szalmonella nincs

df 700-11r

középsötét, közepesen alkalizált, 10-12% vajtartalommal

Kellemes izű és zamatú, kiegyensúlyozott kakaópor, alacsonyabb árfekvése miatt széleskörű alkalmazási lehetősége kínálkozik elsősorban pékipari felhasználásra, továbbá kakaós töltelékek készítéséhez.

Szín szabványos
Íz szabványos
Zsír (%) 10,0 - 12,0
Nedv. (%) 4,5 max.
Finomság 99,5 min.
Héj (%) 1,75 max.
pH érték 6,8 - 7,2
Csíraszám 3000 max.
Penész 1gr-ban 50 max.
Élesztő 1gr-ban 50 max.
Enterob. 1gr-ban nincs
E.coli 1gr-ban nincs
Szalmonella nincs

df 780-11

sötét, erősen alkalizált, 10-12% vajtartalommal

Sötét színe, zamata, intenzív íze a legigényesebb alkalmazásokban is ideális. Jégkrém, fagylalt, puding, min.őségi csokoládé, kakaós italok, kakaós sütemények stb. gyártásához ajánljuk.

Szín szabványos
Íz szabványos
Zsír (%) 10,0 - 12,0
Nedv. (%) 4,5 max.
Finomság 99,5 min.
Héj (%) 1,75 max.
pH érték 7,6 - 8,0
Csíraszám 3000 max.
Penész 1gr-ban 50 max.
Élesztő 1gr-ban 50 max.
Enterob. 1gr-ban nincs
E.coli 1gr-ban nincs
Szalmonella nincs

df 780-20

sötét, erősen alkalizált 19-20% vajtartalommal

Sötét színe, rendkívül intenzív zamata előnyösen érvényesül elsősorban a legmagasabb min.őségi színvonalú cukrászati termékek, bonbonok, torták, sütemények stb. gyártása során.

Szín szabványos
Íz szabványos
Zsír (%) 19,0 - 21,0
Nedv. (%) 4,5 max.
Finomság 99,5 min.
Héj (%) 1,75 max.
pH érték 7,6 - 8,0
Csíraszám 3000 max.
Penész 1gr-ban 50 max.
Élesztő 1gr-ban 50 max.
Enterob. 1gr-ban nincs
E.coli 1gr-ban nincs
Szalmonella nincs

df 074-es

sötét, erősen alkalizált 10-12%-os vajtartalommal

A legjobbfelhasznált nyersanyag és a rendkívül finom szemcseméret miatt ez a tipus elsősorban tejipari felhasználásra, kakaós italok készítéséhez ajánlott, illetve min.őségi csokoládégyártáshoz.

Szín szabványos
Íz szabványos
Zsír (%) 10,0 - 12,0
Nedv. (%) 4,5 max.
Finomság 99,5 min.
Héj (%) 1,75 max.
pH érték 7,2 - 7,6
Csíraszám 3000 max.
Penész 1gr-ban 50 max.
Élesztő 1gr-ban 50 max.
Enterob. 1gr-ban nincs
E.coli 1gr-ban nincs
Szalmonella nincs