A legfinomabb elefántcsontparti és ghanai nyersanyagokból készül a Delfi Group malaysiai gyáregységében. Ideális alapanyag csokoládégyártáshoz, ahol nem elsősorban a termék színe, hanem az, íze, zamata az elsődleges.
Szín | szabványos |
Íz | szabványos |
Zsír (%) | 10,0 - 12,0 |
Nedv. (%) | 4,5 max. |
Finomság | 99,5 min. |
Héj (%) | 1,75 max. |
pH érték | 5,4 min. |
Csíraszám | 3000 max. |
Penész 1gr-ban | 50 max. |
Élesztő 1gr-ban | 50 max. |
Enterob. 1gr-ban | nincs |
E.coli 1gr-ban | nincs |
Szalmonella | nincs |
Elsősorban olyan termékekhez ajánljuk ahol az íz és zamat mellett kiemelten fontos a sötét szín, étcsokoládé, cukrászati termékek stb.
Szín | szabványos |
Íz | szabványos |
Zsír (%) | 10,0 - 12,0 |
Nedv. (%) | 4,5 max. |
Finomság | 99,5 min. |
Héj (%) | 1,75 max. |
pH érték | 7,4 - 7,8 |
Csíraszám | 3000 max. |
Penész 1gr-ban | 50 max. |
Élesztő 1gr-ban | 50 max. |
Enterob. 1gr-ban | nincs |
E.coli 1gr-ban | nincs |
Szalmonella | nincs |
Kellemes izű és zamatú, kiegyensúlyozott kakaópor, alacsonyabb árfekvése miatt széleskörű alkalmazási lehetősége kínálkozik elsősorban pékipari felhasználásra, továbbá kakaós töltelékek készítéséhez.
Szín | szabványos |
Íz | szabványos |
Zsír (%) | 10,0 - 12,0 |
Nedv. (%) | 4,5 max. |
Finomság | 99,5 min. |
Héj (%) | 1,75 max. |
pH érték | 6,8 - 7,2 |
Csíraszám | 3000 max. |
Penész 1gr-ban | 50 max. |
Élesztő 1gr-ban | 50 max. |
Enterob. 1gr-ban | nincs |
E.coli 1gr-ban | nincs |
Szalmonella | nincs |
Sötét színe, zamata, intenzív íze a legigényesebb alkalmazásokban is ideális. Jégkrém, fagylalt, puding, min.őségi csokoládé, kakaós italok, kakaós sütemények stb. gyártásához ajánljuk.
Szín | szabványos |
Íz | szabványos |
Zsír (%) | 10,0 - 12,0 |
Nedv. (%) | 4,5 max. |
Finomság | 99,5 min. |
Héj (%) | 1,75 max. |
pH érték | 7,6 - 8,0 |
Csíraszám | 3000 max. |
Penész 1gr-ban | 50 max. |
Élesztő 1gr-ban | 50 max. |
Enterob. 1gr-ban | nincs |
E.coli 1gr-ban | nincs |
Szalmonella | nincs |
Sötét színe, rendkívül intenzív zamata előnyösen érvényesül elsősorban a legmagasabb min.őségi színvonalú cukrászati termékek, bonbonok, torták, sütemények stb. gyártása során.
Szín | szabványos |
Íz | szabványos |
Zsír (%) | 19,0 - 21,0 |
Nedv. (%) | 4,5 max. |
Finomság | 99,5 min. |
Héj (%) | 1,75 max. |
pH érték | 7,6 - 8,0 |
Csíraszám | 3000 max. |
Penész 1gr-ban | 50 max. |
Élesztő 1gr-ban | 50 max. |
Enterob. 1gr-ban | nincs |
E.coli 1gr-ban | nincs |
Szalmonella | nincs |
A legjobbfelhasznált nyersanyag és a rendkívül finom szemcseméret miatt ez a tipus elsősorban tejipari felhasználásra, kakaós italok készítéséhez ajánlott, illetve min.őségi csokoládégyártáshoz.
Szín | szabványos |
Íz | szabványos |
Zsír (%) | 10,0 - 12,0 |
Nedv. (%) | 4,5 max. |
Finomság | 99,5 min. |
Héj (%) | 1,75 max. |
pH érték | 7,2 - 7,6 |
Csíraszám | 3000 max. |
Penész 1gr-ban | 50 max. |
Élesztő 1gr-ban | 50 max. |
Enterob. 1gr-ban | nincs |
E.coli 1gr-ban | nincs |
Szalmonella | nincs |